Rămâi conectat

Curier Județean

Mircea Hava: Fără unitate, PNL Alba se va îndoi după cum bate vântu de la București. Dacă ne păstrăm onoarea în ogradă, vom câștiga indiferent de cine e premier

Publicat

în

Europarlamentarul Mircea Hava a câteva lămuriri, prin intermediul paginii de socializare, în urma unor „presupuneri ale unora care au făcut politică doar cu televizorul în față”. 

„Din familie pornește totul și la familia ta te-ntorci întotdeauna!

Am văzut în spațiul public tot felul de presupuneri ale unora care au făcut politică doar cu televizorul în față, dar care-ncearcă să sugereze că, la Alba Iulia, în Cealaltă Capitală, PNL ar putea ajunge într-o zonă de bălăcăreală. Niciodată!

Electrica Furnizare Discount

Știu câteva lucruri după care m-am ghidat întotdeauna: cu o echipă unită poți muta munții și să crezi în oameni care pot construi, pot lăsa ceva în urmă. Așa cum se văd lucrurile din afară, în PNL e prima dată când unitatea e greu încercată de disperarea unora de a ajunge unde nu merită, prin nimic altceva decât jocuri de culise și cuțite înfipte-n spate. Ei bine, dacă vrem ca orice înțelegere să fie durabilă și serioasă, eu zic că nu ne putem baza decât pe luciditate, pe onoare, pe ce știm că funcționează, pe ce-si doresc cei mai mulți și mai munciți oameni din PNL Alba – construcție, nu distrugere. Avem șansa de a face lucurile ținând cont de echipă, nu de miza și intriga unora născuți nemulțumiți. Cel puțin, eu pentru asta am pledat și când am ales să merg mai departe alături de oameni care mi-au întors nu o dată spatele, dar nu i-am judecat. Avem în spate trecutul și experiența ce confirmă: la Alba a fost și e nevoie de toți, de fiecare membru, de Ion Dumitrel, de Hava, de amândoi, în încercarea de a păstra ce s-a câștigat în zeci de ani, dar și pentru a duce lucrurile în direcția unui PNL pregătit să salveze o echipă și o țară, nu să le pună la pământ și să se și mândrească cu asta.

Fără unitate, PNL Alba se va îndoi după cum bate vântu de la București. Pierde și câștigă după ce face sau nu face guvernul. Dar dacă ne păstrăm onoarea în ogradă, vom câștiga indiferent de cine e premier. Iar premierii, ne place sau nu, vin și pleacă. Noi am luptat întotdeauna pentru noi și binele Albei, nu pentru ca cineva să se plimbe învelit în mantie și pe-un cal alb, în curte, la Palatul Victoria. Indiferent cine! Alba nu trebuie și nu poate fi sacrificată, ca organizație, pentru combinațiile și uneltirile unora care n-au avut niciodată decât dorința de a se cățăra pe cadavre. Oameni care-ți arată bomboana sau nuiaua, în funcție de ce-ți cer, pentru care te-ai ridicat de la masă dar ei și-au dorit locul din capul mesei. Singura întrebare pe care mi-o pun cu voce tare e asta: e momentul să se piardă tot, în PNL, din cazua celor care dezmembrează dar n-au ce pune la loc?

Până să se ivească zorii, e nevoie să umbli prin întuneric. Suntem destui cu făclii aprinse, cu principii și morală, ca să luminăm drumu’. Suntem tot noi, cei care am câștigat în echipă, fără să acceptăm pe nimeni care ne-a-ndemnat sa ne vânăm între noi.

Asta a fost mereu calea noastră, calea dreaptă, calea sigură către reușită! Umăr la umăr, unul lângă celălalt, ca într-o familie în care și greutățile se duc mai ușor. Din familie pornește totul și la familia ta te-ntorci întotdeauna!

Mă plec în fața voastră, pentru felul în care v-ați făcut singuri destinul, ați lucrat, v-ați rupt de atâtea ori de lângă familie, ați îndurat și ați câștigat. Mereu. Sunt și voi rămâne mândru să vă am alături!”, a transmis Mircea Hava prin intermediul paginii de socializare.

Publicitate

Curier Județean

Avertismentul meteorologilor pentru acest weekend: Vreme caniculară cu temperaturi de până la 40 de grade Celsius

Publicat

în

Avertismentul meteorologilor pentru acest weekend: Vreme caniculară cu temperaturi de până la 40 de grade Celsius

Dinu Mărășoiu, meteorolog, a discutat referitor la vremea din timpul weekend-ului din punctul de vedere al temperaturilor.

Citește și: Cum va fi VREMEA în luna august 2021. Prognoza METEO pe PATRU săptămâni

„Codurile se mențin pe parcursul întregului weekend, temperaturile ajung până la 40 de grade. În cea mai mare parte a țării vorbim de vreme caniculară. Pentru astăzi tempurarile vor fi temporar accentuate în special în zonele montane unde se vor manifestă descărcări electrice. În cursul weekendului acesta e tabloul, la câmpie rămânem cu cer variabil, fără fenomene, puțîn vânt, ușoare intensificări și cam atât. Nu au de ce să își facă probleme cei care sunt pe litoral.

Electrica Furnizare Discount

O vreme bună pe litoral, din când în când vânt, însă nu la viteze mari, soare, destul de incofortabil din cauza umezelii produse de apă marii. La munte preferăm dimineatile, până spre orele 13-14, ulterior apar dezvoltări și intensificări ale vântului dar în ansamblu e o vreme normală.

La nivel de arie restrânsă sau izolată pot să apară, greu de spus în care județ, pe măsură ce adunăm materiale putem să venim și cu precizări”, a declarat meteorologul la Realitatea PLUS.

Sursa: realitatea.net

Citește mai mult

Curier Județean

VIDEO | Un urs a fost surprins la liziera pădurii de la Piatra Craivii

Publicat

în

VIDEO | Un urs a fost surprins la liziera pădurii de la Piatra Craivii

Apariția urșilor nu pare să mai mire pe nimeni. Un exemplar a fost surprins de curând la liziera pădurii de la Piatra Craivii. Acesta nu părea deloc deranjat de prezența oamenilor. Urșii încep să se apropie tot mai mult și mai des, iar o soluție înspre rezolvarea acestei probleme pare a fi departe de a fi găsită.

sursa video Facebook : A.Buciuman

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Curier Județean

Singurul student care a reuşit să intre cu media 10 la Automatică şi Calculatoare: „Mai am multe de învăţat“

Publicat

în

Singurul student care a reuşit să intre cu media 10 la Automatică şi Calculatoare: „Mai am multe de învăţat“

Bogdan Dumitrescu, din Târgu Jiu, este singurul candidat din România care a intrat în acest an cu media 10,00 de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Politehnicii din Bucureşti, considerată cea mai dificilă din ţară.

Acesta a obţinut media 10 la Bacalaureat, la care s-au adăugat notele perfecte obţinute la admitere, la Informatică şi Matematică. Bogdan a absolvit Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu.

„Rezultatul obţinut la Bacalaureat nu a avut un procentaj atât de mare în media de admitere, astfel că chiar şi după Bacalaureat m-am pregătit serios în cele trei săptămână rămase până la admitere, pentru că 20% cât a contat rezultatul de la Bacalaureat nu a fost un procentaj atât de mare, iar diferenţa ar fi făcut-o admiterea.

La examenul de admitere mi s-a părut că la Matematică a fost destul de uşor, dar la Informatică au fost subiecte mai interesante. Nu este doar punctul meu de vedere, ci şi altora, care au confirmat că a fost mai dificil la Informatică. Sunt fericit că am reuşit să obţin acest rezultat. Eu m-am pregătit pentru orice tip de subiecte. Mi-a dorit această medie, pentru că sunt un perfecţionist“, ne-a explicat Bogdan cum a reuşit să obţină media 10 la Admiterea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

„Mai am multe de învăţat“

Bogdan a mai fost admis la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, la Universitatea de Vest din Timişoara şi la Politehnica din Timişoara. El a optat să urmeze cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, pentru că vrea să înveţe mai multe despre domeniul Informaticii. „Am dorit să merg la Politehnică pentru că sunt patru ani şi consider că mai am multe de învăţat, sunt mai multe ore şi a mai multe de învăţat.

O să fie un nou început. Contează cel mai mult în continuare cum o să mă pregătesc. Evident, şi cunoştinţele dobândite în timpul liceului contează foarte mult şi constituie o bază în pregătirea mea. Am ales Informatica, pentru că dintre toate opţiunile pe asta m-am pliat cel mai bine şi asta îmi doresc să fac toată viaţa“.

„Este cea mai grea facultate din România“

Flavius Boian a fost profesorul de Informatică al lui Bogdan Dumitrescu şi, în acelaşi timp, este şi directorul Colegiului Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu. Acesta a precizat că Bogdan a reuşit să progreseze foarte mult.

„Este unul dintre copiii cu care am participat la multe concursuri şi l-am implicat în toate proiectele pe care le-am avut. Este un copil care mereu a progresat, începând cu clasa a IX-a. La început nu a stat foarte bine cu încrederea, pentru că din generaţia lui erau colegi care începuseră mai demult să studieze Informatică. A fost la concursuri în care i-a depăşit pe cei mai buni dintre cei buni. A înţeles că locul lui este acolo între ei şi că nu trebuie să fie tot timpul locul I. Din punctul meu de vedere, Facultatea Automatică şi Calculatoare pe care şi-a ales-o este cea mai grea de absolvit din România. Unul dintre motive este că până acum doi ani se susţinea admitere la Fizică şi Matematică, şi nu la Informatică, însă apoi aveau de susţinut o materie nouă“, spune profesorul Boian.

sursa: adevarul.ro

Publicitate
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare