Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava, după ce România a primit 80 de miliarde euro de la UE: „România poate fi ca Alba Iulia: un exemplu în atragerea fondurilor europene”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava, după ce România a primit 80 de miliarde euro de la UE: „România poate fi ca Alba Iulia: un exemplu în atragerea fondurilor europene”

Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, europarlamentarul Mircea Hava, fostul primar al municipiului Alba Iulia, vorbește despre cele aproape 80 de miliarde euro de la UE, pentru România și declară că mai este nevoie de o echipă serioasă, formată din profesioniști, care să susțină performanța pe terenul absorbției

„Istoria nu se scrie fără diplomație. 5 zile de negocieri mai dure ca oricând mi se par un sacrificiu mic pentru un rezultat uriaș în dreptul României și Europei.

Felicitări sincere Președintelui Klaus Johannis și echipei sale de negociatori pentru ceea ce se conturează – și va fi, în mod clar- cel mai mare success diplomatic si economic din istoria modernă. Bineînțeles că nu vorbim de o situatie ideală, ar fi fost imposibil să rezulte un unicorn perfect după atâtea zile și nopți de negocieri “ la sânge”. România, însă, are garantat și va primi un sprijin enorm din partea UE în următorii ani. Vorbim de fonduri europene mai mari ca oricând, destinate României. În cifre: 80 de MILIARDE de EURO care vor schimba total paradigma, fața României și viața noastră. Mai este nevoie doar de votul final în Parlamentul European. Voi fi acolo, joi, pentru fiecare român!

Ce ne mai lipsește acum e o echipă serioasă, formată din profesioniști, care să susțină performanța pe terenul absorbției. Măsuri și proceduri simplificate radical, care să ne garanteze un rezultat fără să intrăm în prelungiri, să ne scoata din liga secundă a țărilor în curs de dezvoltare. Să rămânem pe calea europeană, nu să ajungem în fundătura cu scuze tipic românească. Curat eficiență, și atât! În interesul românilor și a economiei românești. România poate fi ca Alba Iulia: un exemplu în atragerea fondurilor europene!”, a scris Mircea Hava pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea