Mircea Hava, despre cei care vor să boicoteze Jandarmeria de 1 Decembrie: Trebuie să fii foarte meschin, să ai un suflet mic și negru

Paul Voicu - Primar 2020

Liderul PNL Mircea Hava a spus că ”trebuie să fii foarte meschin” și să ai ”un suflet foarte mic și negru” pentru a boicota Jandarmeria de Ziua Națională, în contextul în care pe rețelele de socializare oamenii sunt îndemnați să huiduie și să se întoarcă cu spatele când defilează jandarmii.

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a fost întrebat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naționale, ce transmite celor care vor să boicoteze Jandarmeria, el arătând că nu este de acord cu acest lucru.

ELIT

”Am aflat cu jandarmeria, că vor să se întoarcă cu spatele. Este un lucru al nostru. Nu vreau să fac educație. La noi toată lumea este în aceeași găleată (…) Eu despre Jandarmeria din Alba Iulia, pe care îi cunosc bine și cu care colaborăm foarte bine, chiar foarte bine, nu aș putea să fac lucrul acesta. Poate la București s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ați văzut, știți prea bine cum se modelează imaginile, nu țin partea nimănui. Aș vrea să văd și eu să văd toate filmele, nu bucățele pe care le-am văzut, am văzut mai mult poate decât ați văzut dumneavoastră, dar aș vrea să difuzeze cineva toate filmele de acolo să se vadă cine în cine a dat. Ce e drept acolo au scăpat caii. Nu țin partea nimănui. Să folosești 1 Decembrie pentru chestiuni de genul ăsta mi se pare că trebuie să fii foarte meschin şi să ai un suflet mic, mic, mic şi negru. Și să te doară capul că te-ai născut. Trebuie să ai un suflet mic”, a spus Hava.

Citește și ROGRAMUL de 1 DECEMBRIE 2018, la Alba Iulia, de Centenarul MARII UNIRI

Mihail David - 2020

Primarul consideră că, dacă la Alba Iulia va boicota cineva jandarmeria, nu va strica sărbătoarea, deoarece nimeni nu îi va băga în seamă.

”Am mai auzit și de chestiuni de genul ăsta, că vin unii să protesteze de nu știu unde. Domnule, chiar aici v-ați găsit la 1 Decembrie, la 100 de ani, să protestați? O să vă bage cineva în seamă? Eu vă garantez că nu vă bagă nimeni în seamă! Decât că o să faceți un gest mic, negru, amărât, gârbovit, sărbătoarea nu ne-o strică, că vor sta cu spatele la jandarmi (…) e problema lor. Nouă nu ne strică sărbătoarea. Nici măcar nu o să mă uit încolo”, a mai spus Hava.

Oamenii sunt îndemnați, pe rețelele de socializare, ca la parada militară de la București, să se întoarcă cu spatele și să huiduie, când va defila Jandarmeria. Îndemnul la boicot s-a făcut în urma violențelor de la protestul din 10 august.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...