Rămâi conectat

Actualitate

Minori din Teiuş, suspecţi de furt identificaţi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat, vineri 11 noiembrie pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de bicicletă în comis la data de  05.11.2011 pe raza municipiului Alba Iulia.  Din primele cercetări a rezultat că L.M. şi P.M.A., de 16 şi 17 ani, ambii din Teiuş, au sustras bicicleta de strada Încoronării din Alba Iulia. Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului iar cercetările sunt continuate faţă de cei doi minori sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.  În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş a fost identificat principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în luna august a acestui an.  Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti, a rezultat că, în noaptea de 25-26 iulie, B.R.G., de 15 ani, din Sebeş, a escaladat gardul împrejmuitor al unui imobil din Sebeş, a pătruns în interiorul locuinţei unde a secţionat şi sustras mai multe piese şi conductori electrici din cupru, în valoare de 3.000 lei, bunuri pe care ulterior le-a valorificat. Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tot vineri, 11 noiembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea, au stabilit activitatea infracţională a lui F.F.S., de 25 de ani, din Ocna Mureş, care este principalul suspect de comiterea în luna august 2011, a unui furt dintr-o locuinţă situată pe raza comunei Fărău, judeţul Alba. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 21-22 august 2011, tânărul, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului, a pătruns în curtea locuinţei şi dintr-o anexă a sustras un motofierastrau, în valoare de 2.300 de lei, pe care ulterior l-a valorificat. Cercetările sunt continuate faţă de F.F.S. sub as_ectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.  (B.P)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea