Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minori, din Alba Iulia, cercetați de polițiști. Au furat autoturisme pe care le-au condus fără permis, iar unul dintre ei a provocat un accident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un minor din municipiu, ca persoană bănuită de furtul unui autoturism lăsat de proprietar, neasigurat şi cu cheile în contact. Se pare că minorul a condus autoturismul pe străzile din oraş, iar ulterior, după ce l-a avariat, l-a abandonat.

La data de 04 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aba Iulia l-au identificat pe un minor de 15 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, faptă sesizată poliţiei la data de 3 ianuarie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 2 ianuarie, minorul ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat în curtea unei societăţi comerciale de pe strada Emil Racoviţă din Alba Iulia, neasigurat şi cu cheile în contact, ar fi sustras autoturismul şi l-ar fi condus până pe strada Ipoteşti din municipiu unde a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu fundaţia unei case aflată în construcţie.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

De asemenea, un minor de 16 ani, din Alba Iulia, a fost depistat de poliţiştii din Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Horea din municipiu. Noaptea trecută, acesta ar fi sustras autoturismul familiei, lăsat de tatăl său neasigurat şi cu cheile în contact.

În noaptea de 04/05 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe B-dul Horea din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un minor de 16 ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orelor 2.20, minorul ar fi sustras autoturismul familiei, parcat de tatăl său în faţa locuinţei dar lăsat cu cheile în contact şi l-ar fi condus pe drumurile publice până la momentul în care a fost oprit de poliţişti.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea