Rămâi conectat

Ştirea zilei

Minoră de 13 ani dispărută după ce ar fi mers la un magazin. Nu a mai revenit acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Sibiu sunt în căutarea unei minore în vârstă de 13 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, din minicipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută. Fata s-ar fi dus la un magazin dar nu s-a mai întors acasă.

„La data de 3 august a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 1700, fiica sa GHINGA ANDREEA MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă cu intenția de a merge la un magazin din apropierea casei, fără a mai reveni”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1.60 cm, greutate 49 kg, fața rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung.

La data dispariției purta un tricou alb cu înscrisuri de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu inscripția „tik tok” în partea din față și pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea