Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Sebeș REȚINUT de polițiști: A încălcat măsura arestului la domiciliu și a fost prins când încerca să pătrundă în curtea unei locuințe pentru a sustrage bunuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un minor din Sebeș a fost REȚINUT de polițiști după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu și a fost prins când încerca să pătrundă în curtea unei locuințe pentru a sustrage bunuri.

Polițiștii din Sebeș au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Sebeș pe numele unui minor de 17 ani, din municipiu, care este cercetat pentru mai multe infracțiuni de furt, tentativă de furt conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Minorul avea măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe care a încălcat-o, fiind depistat de polițiști, în noaptea de 05/06 aprilie, în timp ce încerca să pătrundă în curtea unei locuințe pentru a sustrage bunuri.

Ulterior a fost reținut și prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale, Judecătoria Sebeș înlocuindu-i măsura preventivă a arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Minorul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea