Minor de 17 ani, reținut de poliţişti pentru 24 de ore. Este bănuit de comiterea unui furt dintr-un birou al unei societăţi comerciale din Alba Iulia

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 2 minori ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un birou al unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe cei 2 tineri, cu vârste de 14 şi 17 ani, o minoră din Crăciunel de Jos şi un minor din Cricău, ca persoane bănuite de comiterea unui furt sesizat poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în data de 15.06.2018, în baza unei înţelegeri, minora de 14 ani, ar fi pătruns, fără drept, pe o ușă neasigurată, in incinta unei societăţi comerciale, din mun. Alba Iulia, iar de pe o poliță situată deasupra unui birou de lucru, a sustras portofelul unui angajat.

În portofel se aflau documente, card-uri si suma de  345 lei, pe care tânărul de 17 ani  şi-a însușit-o, abandonând portofelul cu restul actelor.

Împotriva minorului de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 26.06.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...