Rămâi conectat

Curier Județean

Minor de 17 ani, reținut de poliţişti pentru 24 de ore. Este bănuit de comiterea unui furt dintr-un birou al unei societăţi comerciale din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 2 minori ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un birou al unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe cei 2 tineri, cu vârste de 14 şi 17 ani, o minoră din Crăciunel de Jos şi un minor din Cricău, ca persoane bănuite de comiterea unui furt sesizat poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în data de 15.06.2018, în baza unei înţelegeri, minora de 14 ani, ar fi pătruns, fără drept, pe o ușă neasigurată, in incinta unei societăţi comerciale, din mun. Alba Iulia, iar de pe o poliță situată deasupra unui birou de lucru, a sustras portofelul unui angajat.

În portofel se aflau documente, card-uri si suma de  345 lei, pe care tânărul de 17 ani  şi-a însușit-o, abandonând portofelul cu restul actelor.

Împotriva minorului de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 26.06.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea