Rămâi conectat

Curier Județean

MINOR de 17 ani, depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Cugir au depistat un tânăr din comuna Ramos, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cercetările sunt continuate față de tânăr pentru infracțiunile săvârșite.

La data de 03 august 2020, în jurul orei 16.50, polițiștii din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Romos, județul Hunedoara, în timp ce conducea, pe strada Victoriei din Cugir, un moped neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea