Ministrul Sănătății: TOȚI pacienții care REFUZĂ internarea de coronavirus TREBUIE să primească concediu medical

Paul Voicu - Primar 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut un anunț privind soarta asimptomaticilor de coronavirus care refuză internarea. Acesta a afirmat că un pacient confirmat cu coronavirus care refuză internarea trebuie să fie gestionat de medicul de familie, iar acesta trebuie să îi acorde concediu medical, el subliniind că internarea nu mai poate fi condiţionată în prezent, conform News.ro.

Nelu Tătaru a fost întrebat, la Constanţa, dacă îşi pot lua concediu medical cei care stau în izolare, spunându-i-se că la Câmpina a fost un caz când medicul de familie a spus unui pacient confirmat că nu îi poate da concediu medical pentru că a refuzat internarea în spital.

ELIT

”Nu mai putem condiţiona această internare în acest moment. Dacă acel pacient respectă acea izolare la domiciliu, el s-a prezentat undeva, având un test pozitiv, a fost evaluat, a refuzat o internare, i s-au făcut nişte recomandări, respectă acele recomandări, este luat în primire de medicul de familie şi acest medic de familie trebuie să-i acorde acele zile de concediu”, a spus Tătaru.

El a menţionat că, dacă acelui pacient nu i s-a acordat concediu medical, el trebuie să facă o sesizare la Direcţia de Sănătate Publică, iar acel caz va fi cercetat.

Mihail David - 2020

Sursa: stiripesurse.ro

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...