Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și secretarul de stat Raed Arafat, așteptați sâmbătă la Alba Iulia, de Ziua Națională a Ambulanței din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și secretarul de stat Raed Arafat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, sunt așteptați, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru a sărbători Ziua Națională a Ambulanței din România, au anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba.

Federația Națională Sindicală Ambulanța din România și Asociația Serviciilor de Ambulanță din România organizează festivitatea națională de celebrare a Zilei Naționale a Ambulanței din România, care împlinește 112 ani de existență și de salvare de vieți.

Sunt așteptați toți managerii de ambulanțe din țară. Deschiderea va fi făcută de tulnicăresele din Câmpeni, iar un bărbat costumat în Avram Iancu va vorbi despre istoria orașului.

Festivitatea se va desfășura în data de 28 iulie, în Piața Cetății din municipiul Alba Iulia, începând cu ora 10:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea