Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Sănătății: Primele luni ale noului an se anunță dificile. Ne străduim să menținem școlile deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Sănătății: Primele luni ale noului an se anunță dificile. Ne străduim să menținem școlile deschise

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a transmis, sâmbătă, printr-o postare pe pagina proprie de Facebook, în care avertizează că „primele luni ale noului an se anunță dificile” și spune că lucrează împreună cu colegii săi ca să depășim această perioadă cât mai repede.

„Primele luni ale lui noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți. Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună!”, afirmă Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătății spune că dorința sa cea mai puternică este „să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță”.

„Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, subliniază Rafila.

„Le mulțumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil făcut în cei doi ani de pandemie! Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea și altruismul vostru. Numai împreună putem reuși!”, încheie ministrul Sănătății.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea