Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre redeschiderea restaurantelor: „Noi vrem să fie cât mai repede”

Paul Voicu - Primar 2020

Luni, la finalul ședinței de Guvern, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a spus că, în această săptămână, încep discuțiile referitoare la stabilirea unor noi reguli în contextul redeschiderii restaurantelor. Ministtrul a mai spus că vrea ca acest lucru să se întâmple „cât de repede”, dar asta depinde de respectarea regulilor sanitare anunțate de autorități.

„Orice măsură se ia în context epidemiologic. Aveam în calcul de la 1 iulie redeschiderea restaurantelor, dar contextul ne-a făcut să amânăm decizia. De joi discutăm într-un grup de lucru pentru a cădea de acord asupra unor reguli. O parte din parteneri respectă mai puțin regulile. Odată cu stabilirea regulilor mai este și respectarea regulilor. Dacă vom avea o concluzie a grupului tehnic de lucru, vom aborda și momentul redeschiderii restaurantelor. Noi vrem să fie cât mai repede”, a declarat Nelu Tătaru.

ELIT

Declarațiile ministrului vin în contextul în care autoritățile au amendat mai mulți administratori de terase pentru nerespectarea regulilor de igienă sau distanțare socială.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...