Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Muncii – detalii despre legea pensiilor

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat sâmbătă, că în următoarele zile va fi prezentat public proiectul legii pensiilor, urmând ca în cursul zilei de duminică să mai aibă o ultimă discuţie pe această temă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Aş vrea să vă spun că sunt bani de pensii, că am primit bani în plus la rectificarea bugetară pentru plata pensiilor, pentru că am făcut şi o rectificare legislative pentru cei care au ieşit la pensie în 2011. (…) Asta ca să se lămurească inclusiv domnul Iohannis care nu mai poate să doarmă de grija pensionarilor. Am avut toată săpătămâna discuţii cu Liviu Dragnea. Şi astăzi am avut o discuţie cu domnul Dragnea, urmează mâine o ultimă discuţie cu domnul Liviu Dragnea despre legea pensiilor, iar săptămâna viitoare va fi lansată în spaţiul public”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Ministrul Muncii spune că Guvernul „nu s-a zgârcit” când a fost vorba despre pensii.

„Va intra şi noua formula de calcul şi care veţi vedea că aduce în plus creşteri la pensii. Chiar este o creştere a pensiilor. Săptămâna viitoare vom fi alături de dvs, vom explica toţi ce înseamnă această lege şi ce beneficii aduce pensionarilor. Deci nu ne-am zgârcit deloc, pentru că oamenii care au muncit pentru această ţară trebuie să aibă condiţii de trai decente. Săptămâna viitoare, aşa cum v-am zis, probabil marţi sau miercuri, veţi avea toate datele prezentate”, a mai spus ministrul Muncii.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea