Rămâi conectat

Actualitate

Ministerul Sănătăţii anunţă o licitaţie pentru achiziţia a 500.000 – 2.500.000 doze de vaccin pneumococic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Sănătății a lansat un anunț privind o licitație crucială pentru procurarea de vaccin pneumococic polizaharidic conjugat, între cantitățile de 500.000 și 2.500.000 de doze.

Această inițiativă vine în contextul eforturilor susținute pentru asigurarea sănătății publice și pentru protejarea populației împotriva afecțiunilor pneumococice. Valoarea estimată a acestei achiziții se situează între 132.925.000 lei și 664.625.000 lei.

Evaluarea ofertelor va fi determinată în principal de aspectul financiar, care va reprezenta 80% din criteriile de selecție, în timp ce rapiditatea livrării produselor va contribui cu restul de 20%. Până la data limită de 21 septembrie, se așteaptă să fie depuse ofertele din partea furnizorilor.

Într-un demers de adaptabilitate la necesitățile dinamice, Ministerul Sănătății a planificat atribuirea contractelor subsecvente într-un mod semestrial. Cantitatea minimă stabilită pentru acordul cadru este de 500.000 de doze de vaccin pneumococic polizaharidic conjugat, în timp ce limita superioară este de 2.500.000 de doze.

Contractele subsecvente ulterioare pot fi încheiate pentru un minim de 353.500 de doze și un maxim de 707.000 de doze, în conformitate cu necesitățile emergente. Agerpres informează că valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent se ridică la 187.955.950 lei, fără TVA. Aceste inițiative subliniază angajamentul continuu al autorităților în asigurarea resurselor necesare pentru a proteja sănătatea și bunăstarea cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea