Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministerul Educației Naționale: 52 de programe de master eliminate și 98 noi, în anul universitar 2014-2015

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ministerul Educației Naționale a informat că Executivul a adoptat, miercuri, o hotărâre privind programele de studii de master din anul universitar 2014-2015. Un număr de 52 de programe de master au fost eliminate, iar 98 de programe sunt noi, majoritatea în domenii deja existente.  Documentul poate fi consultat pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro, la secțiunea Noutăți.

Executivul a adoptat, în şedinţa de miercuri, o nouă Hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014 – 2015.

Aceasta actualizează Hotărârea Guvernului nr. 581/2013, prin includerea domeniilor şi programelor de studii universitare de master evaluate de ARACIS în perioada care a trecut de la publicarea HG 581/2013. Programele vor putea fi şcolarizate în anul universitar 2014-2015.

Actul normativ conţine 98 de programe de studii universitare de master noi, 95% dintre acestea fiind încadrate în domenii de studii universitare de master deja existente în structura instituţiilor de învăţământ superior. Alte 52 de programe de studii universitare de master au fost eliminate din structura instituţiilor de învăţământ superior, la solicitarea instituţiilor de învăţământ superior, ca urmare a restructurării ofertei de şcolarizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea