Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Minerul Motru – Performanţa Ighiu 1-1 (1-1) | S. Turuș a înscris, dar a ratat și un penalty

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a remizat într-o deplasare dificilă, la Motru în etapa a 4-a, contra formaţiei din localitate, scor 1-1 (1-1).Soimul Baita-Performanta Ighiu28

Gazdele au deschis scorul în min. 5, prin Dicu. La faza imediat următoare, S. Turuș a egalat.

S-a jucat pe muchie de cuțit, dar vizitatorii au ratat șansa unei victorii în min. 66, când S. Turuș a ratat un penalty (apărat de portar), la o fază la care a fost faultat I. Bărculeț.

*Supărare la Ighiu

Este un punct câștigat pe merit, după un joc echilibrat, în care puteam și pierde, dar și învinge. Am ratat trei ocazii mari la 1-1, singur cu portarul, pe final„, a spus Adorian Himcinschi. Elevii săi au irosit oportunități pe final prin R. Toma, R. David și S. Turuș. „Suntem foarte supărați, este al doilea joc în care irosim penalty-uri, ocazii mari și scăpăm puncte printre degete. Sunt nemulțumit de prestația unor jucători ieșiți din formă„, a precizat Gheorghe Dănilă, președintele Ighiului.

*Rareș Moga, primul joc ca titular

Adorian Himcinschi l-a introdus în teren din primul minut pe Rareș Moga, jucător care a jucat foarte bine primele 70 de minute, ex-uniristul pasând decisiv la reușita lui S. Turuș.

*Al doilea penalty ratat, adversarii în 10!

Bălaș runda trecută, cu Național Sebiș și S. Turuș,la Motru sunt cei doi jucători ce au ratat penalty pentru nou-promovată. La Motru, lovitura de pedeapsă a fost apărată de Bănică, un goalkeeper de valoare ce a trecut și pe la Craiova. Mai mult minerii au rămas în inferioritate în minutul 71, când Hanu a fost eliminat.

Trupa lui Himcinschi venea după un eşec intern, cu Naţional Sebiş.

Performanța: R. Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, G. Toma (85, Al. Giurgiu), R. Moga (81, Fetița), Oniche, Buda, Bălaș (68, R. David), I. Bărculeț (72, Cornea), S. Turuș; rezerve: Baba – H. Marian, Negură. Antrenor Adorian Himcinschi.

Etapa viitoare, o nouă deplasare, la CS Ineu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea