Rămâi conectat

Sport

Minerul Motru – Metalurgistul Cugir 1-4 (1-2), goluri Necșulescu (11 metri), Itu, Tăban și Cârstean | Echipa de sub Drăgana, noul lider al Seriei a 4-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Moldovan Metalurgistul Cugir1„Faceți loc, faceți loc, Cugirul este pe primul loc”!!! Formația lui Călin Moldovan a câștigat la Motru și a urcat pe primul loc al Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Invincibilă în retur, echipa de sub Drăgana a profitat din plin de eșecul la Filiași al contracandidatei ASU Poli Timișoara și a preluat șefia.

Metalurgistul Cugir a învins net în deplasare pe Minerul Motru, 4-1 (2-1), goluri Necșulescu (penalty, faultat Cîrstean) – min. 5 și Itu (14, după centrarea lui Șuteu), Tăban (49) și Cârstean (55) și este noul lider al Seriei a 4-a.

Metalurgistul a terminat partida în 10 jucători, întrucât Iovănescu a fost eliminat în minutul 80, pentru primirea a două avertismente în decurs de 5-6 minute.

Elevii lui Călin Moldovan au bifat a  doua victorie consecutivă externă și au preluat șefia, având un punct avans față de ASU Poli. Iar dacă runda trecută, Metalurgistul a stat pe prima poziție doar 24 de ore, acum formația de sub Drăgana este lider, detronând pe ASU Poli, ce preluase șefia din etapa secundă a sezonului!

*Călin Moldovan: „Faptul că suntem lideri ne motivează și mai mult”

Victorie importantă pentru noi, muncită. Din nou băieții au dat dovadă de concentrare și au tratat meciul foarte serios. Faptul că am trecut pe locul întâi ne motivează și mai mult. În același timp ambiția este și mai mare și promitem că vom face tot ce depinde de noi pentru a nu mai pierde poziția aceasta până la final. Toată familia Metalurgistul este alături de Bogdan Petric, care a suferit pierderea unei persoane dragi. Cu acest rezultat, sper să-i mai alinăm din suferință„, a declarat Călin Moldovan.

*Cârstean, gol de la 35 de metri!

Să notăm că „veteranul” Itu înscrie pentru al treilea meci consecutiv, devenind noul golgheter al echipei.

Gazdele au redus handicapul din lovitură liberă în minutul 20, prin I. Drăgan, o execuție de senzație, un șut imparabil.

Imediat după pauză, Tăban (49) a marcat iar pentru Metalurgistul, trecându-și în cont prima sa reușită stagională.

În minutul 55, Cârstean a înscris un gol fabulos, cu un șut de la 35 de metri, observându-l pe portarul ieșit, atacantul fiind la primul său gol din retur!

Echipa de sub Drăgana este invincibilă în retur și a reușit să recupereze o diferență de 5 puncte care o despărțea la un moment dat de echipa din Banat, care a capotat la Filiași, de 1 aprilie.

Metalurgistul: Tiut – Tăban, Letan, Piko, Huțanu – Preda (65, Petricău), Necșulescu, Chelaru (75, Iovu), Șuteu – Cîrstean (65, Iovănescu), Itu (75, M. Neagu); rezerve Dragotă, Afrapt, Șt. Radu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea