Rămâi conectat

Politică Administrație

Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcția de premier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihai Tudose, ministrul interimar al Economiei, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, luni, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

„A fost deja agreată o propunere, a fost votată de toți membrii CExN-lui, cu patru abțineri, propunerea de prim-ministru este domnul Mihai Tudose”, a precizat Olguța Vasilescu.

Ministrul interimar al Muncii a adăugat că au existat șase nume care au fost propuse dezbaterii CExN.

„Cinci dintre noi am refuzat această propunere, pentru mine cred că nu mai era niciun fel de surpriză, pentru că eu m-am pronunțat în spațiul public de trei zile că nu voi accepta această propunere”, a arătat Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose va performa, aceasta a arătat că el și-a îndeplinit toate obiectivele, blocate însă de premierul Sorin Grindeanu.

„Este Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la Cabinetul prim-ministrului și lista cu pachetele de acțiuni pentru FSDI și proiectul de lege. Din păcate, n-am înțeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct foarte important din programul de guvernare”, a arătat Olguța Vasilescu.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat în unanimitate pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, au declarat surse politice pentru AGERPRES.

Propunerea, care i-a aparținut președintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot în unanimitate, fiind înregistrate patru abțineri. Între cei care s-au abținut de la vot s-ar fi aflat Codrin Ștefănescu, Nicolae Bădălău, Paul Stănescu.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea