Mihai Răzvan Ungureanu mulțumește membrilor ex-Forța Civică Alba pentru implicarea în campania electorală

ungureanuMihai Răzvan Ungureanu prim vicepreședinte PDL, mulțumește tuturor membrilor ex-Forța Civică Alba, în mod special lui Marius Adrian Hațegan – prim vicepreședinte PDL Alba (ex-președinte al Forței Civice Alba), pentru implicarea de până acum în campania electorală de susținere a candidatului ACL la președinția României, Klaus Iohannis.

De asemenea țin să transmit tuturor membrilor integrați în structurile PDL, după fuziunea prin absorbție cu Forța Civică, ce au dat dovadă de seriozitate și capacitate de muncă, să continue lupta până la victoria finală: Klaus Iohannis – președintele României!.

ELIT

Mihai Răzvan Ungureanu – prim vicepreședinte PDL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

jupan pedelist 17 octombrie 2014 at 17:57

securistul si pigmeul… Hă Hă Hă !

vita de kobe 18 octombrie 2014 at 10:35

MRU este doar un LIMBRIC basist si nimic mai mult. Nu ati auzit de voce pitigaiata de pedestru are ?

Cosmin 20 octombrie 2014 at 11:34

Multi postaci mai are partidul comunist. Comentati si voi sa va aflati in treaba, dar sunteti VARZA. Uitati-va si voi in curtea voastra, la coruptii vostrii in functie cu familia lui Ponta 7 case, Nastase Bombonel, Miki Spaga, Hrebe Guzganul Rozaliu, Felix Motanul, Mitrea Manivela si toti ceilalti.

Oamenii astia din imagine nu am auzit sa fi furat ceva de la cineva, ba mai mult se lupta pentru voi tolomacii sa va mai desteptati si voi.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...