Mihai Petrescu şi Voicu Florea înregimentaţi de FC Unirea Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

*Cei doi mijlocaşi s-au înţeles cu „alb-negrii” pentru un sezon şi jumătate

    Dacă la fundaşul G. Mădularea (CF Brăila) s-a renunţat din motive medicale, în schimb mijlocaşii Voicu Răzvan Florea (26 ani, Farul Constanţa, 4 jocuri în tur) şi Mihai Lucian Petrescu (25 ani, 3 goluri în 15 meciuri în toamnă la Mureşul Deva) vor evolua în retur la FC Unirea Alba Iulia. „Petrescu a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu noi şi acelaşi lucru îl va face Florea în cursul zilei de marţi„, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii.
Cei doi au venit din postură de jucători liberi la Alba Iulia, la fel ca şi celelalte două achiziţii ale iernii fundaşul Ionuţ Şerban (28 ani, ex-CS Deva) şi albaiulianul Andrei Ianc (23 ani, fost la Corona Braşov). Cum FRF a decis ca din Liga a II-a să retrogradeze numai trei echipe, iar din seria vestică s-au retras Mureşul Deva şi Arieşul Turda, sezonul de primăvară este unul mult mai lejer pentru gruparea albaiuliană. Distanţa până la locul retrogradabil, ocupat de Juventus Bucureşti este de 10 puncte în acest moment, iar ardelenii vor intra în vacanţă mai repede cu o săptămână, întrucât în ultima rundă vor sta (meci cu Turda).

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

*Legitimările până miercuri
Nou-veniţii în Cetatea Marii Uniri vor trebui înregistraţi până miercuri, tot în aceste zile oficialii unirişti încercând să mai plătească din restanţele către jucători (două rate contractuale şi trei prime), varianta la îndemână fiind rata de 100.000 euro din contractul de sponsorizare semnat cu RMGC. În privinţa jocurilor de verificare, miercuri şi joi, pe terenul secund al stadionului „Cetate”, de la ora 15.30 vor fi teste cu CSO Cugir şi Cuprirom Abrud. În acelaşi context, marţi, la ora 16.00, pe terenul „Arini” va avea loc întâlnirea amicală dintre Sportul Sebeş şi CS Zlatna.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR

Foto Ziarul Hunedoreanului

Dan HENEGAR