Rămâi conectat

Curier Județean

Mihai Petrescu şi Voicu Florea înregimentaţi de FC Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Cei doi mijlocaşi s-au înţeles cu „alb-negrii” pentru un sezon şi jumătate

    Dacă la fundaşul G. Mădularea (CF Brăila) s-a renunţat din motive medicale, în schimb mijlocaşii Voicu Răzvan Florea (26 ani, Farul Constanţa, 4 jocuri în tur) şi Mihai Lucian Petrescu (25 ani, 3 goluri în 15 meciuri în toamnă la Mureşul Deva) vor evolua în retur la FC Unirea Alba Iulia. „Petrescu a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu noi şi acelaşi lucru îl va face Florea în cursul zilei de marţi„, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii.
Cei doi au venit din postură de jucători liberi la Alba Iulia, la fel ca şi celelalte două achiziţii ale iernii fundaşul Ionuţ Şerban (28 ani, ex-CS Deva) şi albaiulianul Andrei Ianc (23 ani, fost la Corona Braşov). Cum FRF a decis ca din Liga a II-a să retrogradeze numai trei echipe, iar din seria vestică s-au retras Mureşul Deva şi Arieşul Turda, sezonul de primăvară este unul mult mai lejer pentru gruparea albaiuliană. Distanţa până la locul retrogradabil, ocupat de Juventus Bucureşti este de 10 puncte în acest moment, iar ardelenii vor intra în vacanţă mai repede cu o săptămână, întrucât în ultima rundă vor sta (meci cu Turda).

*Legitimările până miercuri
Nou-veniţii în Cetatea Marii Uniri vor trebui înregistraţi până miercuri, tot în aceste zile oficialii unirişti încercând să mai plătească din restanţele către jucători (două rate contractuale şi trei prime), varianta la îndemână fiind rata de 100.000 euro din contractul de sponsorizare semnat cu RMGC. În privinţa jocurilor de verificare, miercuri şi joi, pe terenul secund al stadionului „Cetate”, de la ora 15.30 vor fi teste cu CSO Cugir şi Cuprirom Abrud. În acelaşi context, marţi, la ora 16.00, pe terenul „Arini” va avea loc întâlnirea amicală dintre Sportul Sebeş şi CS Zlatna.

Dan HENEGAR

Foto Ziarul Hunedoreanului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea