Rămâi conectat

Sport

Mihai Mincă, la prima experiență externă, în Ungaria, la Kisvarda, după ce a fost erou la meciul de baraj, salvând FC Voluntari!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Portarul albaiulian Mihai Mincă ve bifa prima experiență externă, acesta semnând cu Kisvarda, echipă nou-promovată în prima ligă a Ungariei, după ce s-a despărțit zilele trecute de FC Voluntari, al cărui erou a fost la barajul pentru supraviețuire cu Chindia Târgoviște.

Pentru fostul unirist, sezonul 2017-2018 s-a dovedit unul tumultuos, disponibilizat de la CFR Cluj, ajuns în Liga a 3-a la ACS Șirineasa, apoi la FC Voluntari, unde s-a salvat dramatic de la retrogradare.

Fotbalistul a ajuns la un acord cu formația maghiară Kisvarda nou promovată în prima ligă din Ungaria, orașul fiind situat în nord-estul țării vecine, aproape de Slovacia și Ucraina, o localitate mică, undeva la 16.000 de locuitori.

Un club reînființat în 2013, ce evoluează pe un stadion cu o capacitate de 3600 de locuri, ce mai are încă un român în efectiv, fundașul Sergiu Oltean (fost în lotul sezonului trecut, a evoluat la FC Bihor, FC Brașov, FC Botoșani și FC Baia Mare), a terminat campionatul precedent pe locul secund în eșalonul al doilea al fotbalului maghiar. Transformările majore prin care trece FC Voluntari în această perioadă, pleacă Adi Mutu, a venit Ioan Andone – manager general, l-au inclus și pe  Mihai Mincă, 13 jucători părăsind, din diverse motive gruparea ilfoverană. Ex-uniristul Mihai Mincă (33 de ani), salvatorul grupării ilfovene la loviturile de departajare din barajul cu Chindia Târgoviște, a plecat în Ungaria, la nou-promovata Kisvarda. În returul barajului de la Târgoviște, Mincă a apărat toate cele trei lovituri de departajare executate de jucătorii Chindiei.

Sursa foto: FC Voluntari


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea