Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) – două medalii de bronz la naționale Under 20 | La 1500 de metri, podium ocupat de AC “Mica Romă” Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) a cucerit două medalii de bronz în cadrul Campionatelor Naționale de atletism pentru cadeți, Under 20, de la București.

Prima medalie națională din acest an a venit în proba de 1500 de metri, cu rezultatul 4:29.75 (Personal Best, îmbunătățit cu 7 secunde).

A fost cea mai echilibrată cursă din ultimul deceniu la acest nivel și ne bucură atât medalia, cât și timpul realizat de Mihaela. Eforturiee făcute cu o zi înainte și-au spus cuvântul a doua zi, în cursa de 3000 metri”, a spus antrenoarea Cristina Man (vicepreședinte al Federației Române de Atletism). În aceeași probă, Iulia Mărginean și Alexandra Hudea (ambele CSȘ Mediaș/ AC „Mica Romă” Blaj) au terminat pe locurile 4 și 5, ambele cu PB.

Și în cursa de 3000 de metri Mihalela Blaga (ce a împlinit 18 ani în 4 martie) s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, cu timpul 9:54.96 (iarăși PB, îmbunătățit cu 11 secunde). Iulia Mărginean a cucerit aurul, iar Allexandra Hudea a luat argintul, astfel că podiumul a fost acaparat de reprezentante ale AC “Mica Romă” Blaj (ce au dublă legitimare). În proba de 800 de metri Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 6-a, cu rezultatul 2:26 (un alt PB).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea