Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) – două medalii de bronz la naționale Under 20 | La 1500 de metri, podium ocupat de AC “Mica Romă” Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) a cucerit două medalii de bronz în cadrul Campionatelor Naționale de atletism pentru cadeți, Under 20, de la București.

Prima medalie națională din acest an a venit în proba de 1500 de metri, cu rezultatul 4:29.75 (Personal Best, îmbunătățit cu 7 secunde).

A fost cea mai echilibrată cursă din ultimul deceniu la acest nivel și ne bucură atât medalia, cât și timpul realizat de Mihaela. Eforturiee făcute cu o zi înainte și-au spus cuvântul a doua zi, în cursa de 3000 metri”, a spus antrenoarea Cristina Man (vicepreședinte al Federației Române de Atletism). În aceeași probă, Iulia Mărginean și Alexandra Hudea (ambele CSȘ Mediaș/ AC „Mica Romă” Blaj) au terminat pe locurile 4 și 5, ambele cu PB.

Și în cursa de 3000 de metri Mihalela Blaga (ce a împlinit 18 ani în 4 martie) s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, cu timpul 9:54.96 (iarăși PB, îmbunătățit cu 11 secunde). Iulia Mărginean a cucerit aurul, iar Allexandra Hudea a luat argintul, astfel că podiumul a fost acaparat de reprezentante ale AC “Mica Romă” Blaj (ce au dublă legitimare). În proba de 800 de metri Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 6-a, cu rezultatul 2:26 (un alt PB).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Școala de dans Chirilă Alba Iulia, rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a obținut rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium, la acest veritabil mini-campionat european Reprezentanții Școlii de dans Chirilă din Alba Iulia au înregistrat rezultate deosebite la Viena Dance Fest 2024, respectiv clasări pe podium la toate cele 18 coregrafii prezentate. La competiția disputată în capitala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea