Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri: Ziua Mondială a Educatorului, marcată la Aiud. Concert ”Mood Quartet”și lansarea ”Anuarului cadrelor didactice”, la un restaurant din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

aiudZiua Mondială a Educatorului, sărbătorită din anul 1994 sub egida UNESCO, ne oferă, în fiecare an, bucuria de a ne întoarce privirile spre oamenii care și-au pus amprenta în mod semnificativ asupra existenței noastre, dascălii noștri.

Cu ocazia acestei zile de importanță mondială, Primăria Municipiului Aiud organizează în data de 5 octombrie 2016, la Salon Georgia, evenimentul ”Ziua Educatorului”.

Într-un cadru festiv și elegant, cadrele didactice din unitățile de învățământ aiudene sunt invitate să participe la concertul formației camerale ”Mood Quartet” din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui eveniment, va fi lansat și ”Anuarul cadrelor didactice din instituțiile de învățământ ale Municipiului Aiud”, publicație editată de Primăria Municipiului Aiud în colaborare cu Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”.

”Dorim pe această cale, să le transmitem ”La mulți ani” și să le mulțumim tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră, atât profesorilor activi, cât și celor pensionați„, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea