Rămâi conectat

Actualitate

Miercuri și joi: Distrugeri de muniție și ședință de trageri în poligonul de pe Dealul Mamut și la Micești. Accesul pe drumurile din zonă, interzis populației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia informează cetățenii că miercuri și joi, 5-6 octombrie, se execută trageri și distrugeri de muniție în poligonul din cazarma 5002 de pe Dealul Mamut și în poligonul de tragere din Micești, iar în acest sens se restricționează accesul pe drumurile din vecinătatea poligoanelor.

Potrivit reprezentanților primăriei,  în data de 05.10.2016 între orele 08.00-16.00 se execută distrugeri cu material real în poligonul din cazarma 5002 (zona Podei, Deal Mamut), accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces precum și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

În data de 06.10.2016 între orele 16.00-24.00 se execută trageri în poligonul de tragere de garnizoană Micești, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces precum și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea