Miercuri, ora 18.00, Industria Galda – Unirea Dej | Elevii lui Paul Ciucă, împotriva “lanternei roșii”

Industria Galda are joc pe teren propriu mâine, de la ora 18.00, cu Unirea Dej, “lanterna roșie” a Seriei a 5-a din eșalonul terț, echipă care runda trecută a reușit să câștige (2-1 cu Avântul Reghin), punând capăt unei serii negre în care a acumulat un singur punct în 17 întâlniri!

Dejenii (14 puncte) speră să evite retrogradarea, a se citi și contextul contestației cu Unirea Alba Iulia, sunt în foame de puncte și, cu siguranță, nu vor să plece cu mâna goală de la Galda de Jos. Amfitrionii (locul al 4-lea, cu 47 de puncte) se călăuzesc în ultimele runde după principiul “una caldă, alta rece”, mărturie stând rezultatele înregistrate: 1-4 la Cluj, cu CFR II; 3-0 cu Performanța Ighiu; 0-0 cu Avântul Reghin; 3-2 la Cugir; 0-3 acasă cu Fotbal Comuna Recea.

Toate întâlnirile sunt dificile, mai ales cu echipele situate la extremitățile ierarhiilor. Așa se întâmplă și cu Unirea Dej, care vine după un succes îndelung așteptat și are un moral ridical. Noi vrem să facem un joc bun și să câștigăm toate punctele, pentru noi, ca echipă, și suporterii găldeni”, a menționat antrenorul Paul Ciucă înaintea confruntării cu cea mai modestă echipă a seriei pe terenuri străine (doar 5 puncte acumulate: victorie la Ghimbav, remize la Iernut și Avrig), în 2018 – doar înfrângeri în deplasare! Industria Galda de Jos stă în etapa din weekend, iar pentru jocul de miercuri sunt incerți Frențiu, G. Goronea și Apetri.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...