Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri încep lucrările de modernizare pe strada Astra din Blaj. Circulația va fi reluată din 1 octombrie 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Blaj02Strada  Astra va intra de miercuri, 13 august, în reabilitare, pentru execuție fiind necesară închiderea străzii până în data de 1 octombrie 2014. Investiția prevede modernizarea rețelei de gaz precum și introducerea sistemului de canalizare.

”Am insistat pentru coroborarea celor două lucrări de infrastructură astfel încât să reducem pe cât posibil disconfortul din traficul rutier dar și pentru cetățenii care locuiesc în zonă”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

După finalizarea celor două lucrări atât carosabilul cât și trotuarul vor fi reabilitate, fiind prevăzută și refacerea parcărilor existente în prezent pe această arteră.

Blaj01Pe lângă faptul că strada Astra este cea mai veche din oraș (fosta Regina Maria), aceasta este și foarte importantă din punct de vedere rutier. Aceasta întregește inelul rutier care mai este alcătuit din străzile: Republicii, Timotei Cipariu și Piața 1848.

În contextul acestor lucrări, conducătorii auto sunt rugați să ocolească strada indicată în perioada 13 august – 1 octombrie, utilizând străzile adiacente: P.P.Aron și Mitropolit Vancea.

Lucrările de extindere a canalizării continuă la Blaj pe străzile: Mitropolit Vancea, Clujului, Primăverii, Câmpul Libertății și Iuliu Maniu. Pe aceste străzi lucrările se realizează sub trafic dar se circulă în condiții de șantier cu reducerea vitezei de rulare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea