Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MIERCURI: Inaugurarea laboratorului cu noile calculatoare la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia şi spectacol „Poveşti de Primăvară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

povesti de primavaraMiercuri, 25 februarie, ora 12.30, la  sediul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă, str. Tudor Vladimirescu, nr.39, Alba Iulia, va avea loc evenimentul organizat cu ocazia predării oficiale a materialelor strânse prin intermediul campaniei „Ajutăm împreună” şi inaugurarea laboratorului dotat cu noile calculatoare.

Sarbătorirea acestui eveniment va continua  la Casa de Cultură a Studenţilor, unde, în aceeaşi zi, începând cu ora 14.00, va avea loc  spectacolul  ” POVEȘTI DE PRIMĂVARĂ”, organizat de către elevii  Centrului  Școlar  de Educație Incluzivă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Continuând seria spectacolelor organizate de către C.S.E.I. Alba Iulia,  de această dată spectacolul  va fi  organizat la inceput de anotimp al renașterii și va  aduce pe scenă povești de neuitat.

Elevii  cu cerințe educative speciale  de la C.S.E.I. Alba Iulia, împreună cu  elevi ai  școlilor  invitate,  au bucuria și satisfacția de a arăta celor prezenți  că nimic nu este imposibil dacă ești motivat, dacă muncești si  îți valorifici talentul.

Invitaţi: Liceul cu Program Sportiv Sebeș, Liceul Teoretic ” Timotei Cipariu” Blaj, Scoala Gimnazială ” Avram Iancu” Unirea.

Noile calculatoare din laboratorul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă au fost primite ca premiu, în urma participării la Campania ” Ajutăm împreună” organizată de Kaufland si Şcoala de Valori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea