Rămâi conectat

Sport

Miercuri, de la ora 17.30, Măgura Cisnădie – Industria Galda de Jos, în Cupa României | Unica reprezentantă a Albei vrea calificarea în turul al 4-lea al competiției “KO”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, unica reprezentantă a județului în Cupa României, are meci extern miercuri, 28 august, de la ora 17.30, pe Stadionul “Textila”, cu Academica Măgura Cisnădie, partidă contând pentru faza a treia a competiției “KO”.

Gruparea sibiană, vicecampioana Ligii a 4-a din județul vecin în ediția precedentă, a făcut deja două victime de lux, eliminând în etapele anterioare pe FC Avrig (scor 3-2) și SR Brașov (victorie cu 2-0) – ultimul rezultat fiind considerat o surpriză. Este o confruntare cu miză pentru combatante care, în cazul calificării au oportunitatea să întâlnească o echipă din Liga a 2-a, în turul următor (10-12 septembrie), ultimul înaintea “16”-imilor de finală, când intră în cursă echipele din Liga 1.

*Legiune “albaneză” la Măgura

Cele două duble semnate de golgheterul Alexandru Cioară, în disputele de la Ocna Mureș (2-0 după prelungiri) și Alba Iulia (2-1, pe “Cetate”), au dus Industria în această fază a Cupei României, scopul declarat al găldenilor fiind acela al unui parcurs cât mai lung în cupă. Vizitatorii au început cu stângul stagiunea în eșalonul terț, 0-2 în runda inaugurală cu CFR Cluj 2, fiind nevoiți, din pricina angrenării pe două fronturi să dispute trei partide oficiale într-o săptămână (sâmbătă, pe teren propriu, dispută cu Sticla Arieșul Turda, în Liga a 3-a).

Din informațiile strânse, echipa din Cisnădie are în componență mulți jucători care au activat sezonul trecut în Liga a 3-a la Avrig sau pe la alte echipe de nivel superior, deci au valoare. Dorim să ne calificăm, dar am început campionatul cu o înfrângere și ne facem griji pentru meciul de sâmbătă. Primul meci este totuși miercuri în cupă și dacă e să ne calificăm, poate aducem o echipă de primă ligă la Galda de Jos”, a transmis antrenorul Paul Ciucă. Cu Haiduc – incert, după accidentarea de la Cluj, oaspeții vor alinia o formulă cu câteva modificări, comparativ cu disputa împotriva “feroviarilor mici”.

În distribuția sibiană, condusă de antrenorul Dorel Pop,  sunt 6 jucători ce au cochetat cu fotbalul din Alba: Bratima (revine după o suspendare), frații I. și B. Bărculeț, alături de A. Stoia, Risti și Stelea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea