Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Clubul de carte ”LecturAlba”, la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” . Iubitorii de lectură, invitați la o nouă întâlnire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, împreună cu Consiliul Județean Alba, lansează în ultima zi a lunii februarie o nouă invitație pentru toți iubitorii de lectură. Este vorba despre întâlnirea lunară a membrilor Clubului de lectură ”LecturAlba” care va avea loc miercuri, 28 februarie 2018, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a bibliotecii.

La întâlnirea cu lectura și cartea pot particpa alături de mebrii clubului toți cei interesați de ,,savurarea,, unor cărți interesante și de întâlnirea cu oameni care au preocupări similare. În cadrul întâlnirii din luna februarie va avea loc lecturarea unor fragmente reprezentative din cărțile propuse șa întâlnirea precedentă, respectiv:  Deodată în adâncul pădurii, autor Amos Oz și Zbor deasupra unui cuib de cuci, autor Ken Kesey. Lectura va fi însoțită de dezbateri, interpretări, comentarii pe marginea textului și păreri referitoare la cele două cărți lecturate.

Întâlnirea va continua cu discuții libere și propunerea unor lecturi și teme de discuție viitoare.

Proiectul face parte din Programul minimal 2018 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele  proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare a unui text propus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea