Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

MIERCURI| Atelier de parenting „BebeBiblioteca” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mâine, 22 februarie 2023, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc un nou atelier de parenting, în care cei prezenți vor afla cum să depășească anumite provocări, întărind în același timp relația cu copilul său.

Atelierul face parte din proiectul 3.1 BebeBiblioteca iar ediția lunii februarie va fi prima ediție în care organizatorii vor relua seria întâlnirilor fizice cu toți cei ce doresc să afle răspunsuri la întrebări cum ar fi: Cum facem să-i împrietenim pe cei mici cu cărțile?, Care sunt beneficiile poveștilor terapeutice pentru copii? Ce se află în spatele refuzului copilului de a citi?, Cum sprijinim copiii cu dificultăți de citire?, Cum clădești o relație bazată pe empatie și respect între tine și copil?

La întâlnirea ce are ca temă „Cum să-ți motivezi copilul să citească” va participa alături de psihoterapeut Adina Drimbe și logopedul Mara Cădinoiu, care va împărtăși celor prezenți sfaturi utile ce se concentrează pe îmbunătățirea abilităților copilului de a înțelege și de a se exprima.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pe lângă întâlniri, sfaturi utile, răspunsuri la întrebări și discuții pe tema dată, cei prezenți vor afla noi titluri din colecția de carte de specialitate pe care o deține Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

În cadrul întâlnirii este promovată o atmosferă prietenoasă, de deschidere și dialog. „Vino alături de alți părinți care doresc să dezvolte un climat armonios acasă!” este îndemnul pe care ni-l fac organizatorii, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea