Miercuri, 9 septembrie: Concert de muzică clasică în aer liber la Biserica Evanghelică din Sebeș. Turneul Internațional Stradivarius 2020, „PIAZZOLLA 99”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Miercuri, 9 septembrie 2020, începând cu ora 19.00, la Biserica Evanghelică din Sebeș va avea loc concertul de muzică clasică în aer liber, parte din cea de-a XIII-a ediţie a Turneului Internațional Stradivarius, numit „PIAZZOLLA 99”. Cu această ocazie, publicul meloman se va bucura de un concert de excepție al violonistului Alexandru Tomescu – Vioara Stradivarius Elder Voicu și al artistului argentinian de bandoneon, Omar Massa.

Turneul Internațional Stradivarius 2020, „PIAZZOLLA 99”, va ajunge în acest an dificil în mai multe orașe din țara noastră, precum: Timișoara, Deva, Reșița, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Bacău, București și, desigur, Sebeș.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Programul va avea durata de 75 de minute și va conține lucrări de Astor Piazzolla, iar compozitorul Dan Popescu a compus o lucrare muzicală special pentru acest turneu, care va fi ascultată pentru prima dată, intitulată A CRY FOR SOLITUDE.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Violonistul Alexandru TOMESCU, liderul acestui proiect, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii. Prezentăm cu mândrie Turneul Stradivarius ca brand cultural național și ne amintim în mod constant că, doar datorită publicului cald al acestei țări, am reușit!

Turneul Internațional Stradivarius „PIAZZOLLA 99” din 2020 propune, la 99 ani de la nașterea muzicianului Astor Piazzolla, o întâlnire cu valori ale muzicii clasice internaționale care au contribuit la dezvoltarea acestei arte, o călătorie muzicală unică.

Intrarea la Concertele Turneului Stradivarius „PIAZZOLLA 99” se va face pe bază de invitații și rezervări, în limita locurilor disponibile.

Rezervări la
numărul de telefon: 0372-930-929 sau la adresa de e-mail: contact@cclbsebes.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419