Miercuri, 14 martie: ”Oameni talentați ai comunității” – eveniment ajuns la cea de-a IV-a ediție, organizat de ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăria Alba Iulia organizează miercuri, 14 martie 2018, începând cu ora 17.30, cea de-a patra ediție a evenimentului ”Oameni talentați ai comunității”.

Evenimentul va cuprinde vernisajul expoziției personale de pictură a doamnei Didina Nistor, prezentată de prof. Georgeta Ciobotă, precum și vernisajul expoziției cu obiecte decorative realizate de Liliana și Dan Meșca. De asemenea, vor fi prezentate trei expoziții cu lucrări și obiecte ale beneficiarilor și voluntarilor Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăria Alba Iulia: expoziția Atelierului de tehnica șervețelului, expoziția colectivă ”Oameni talentați ai comunității” (ediția a patra) și expoziția colectivă ”Copii talentați ai comunității” (ediția a doua).
Totul va fi completat de un recital de muzică clasică, pus în scenă cu sprijinul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia.

ELIT

Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează, în faza de sustenabilitate, ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...