Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Vreme caldă și ploi puține, în Transilvania, până în 4 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza meteo pentru Transilvania, valabilă în perioada 22 august – 4 septembrie, a fost emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrulului European pentru prognoze pe durată medie (ECMWF) de la Reading, Anglia.

meteoÎn prima zi temperaturile maxime vor fi, în medie regională, de 28…29 de grade, apoi vor scădea uşor, astfel încât în perioada 23 – 26 august acestea se vor situa în jurul a 26 de grade. Din 27 august şi până la finalul lunii august valorile termice diurne vor creşte uşor până la medii de 29 de grade, după care va avea loc o uşoară răcorire a vremii. Temperaturile minime vor avea valori medii în jurul a 14 grade, exceptând nopţile din perioada 25 – 27 august şi cele din 3 și 4 septembrie când vor fi mai scăzute.

Luni, 22 august şi marţi, 23 august vor fi averse pe arii relativ extinse, izolat însemnate cantitativ, apoi probabilitatea de apariție a ploilor va fi mică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea