METEO: Temperaturi diurne între 21 și 27 de grade în Transilvania, în următoarele două săptămâni; averse și descărcări electrice aproape zilnic, între 6-16 iulie

În Transilvania vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, iar media temperaturilor maxime va avea valori între 21 și 27 de grade, ușor mai scăzute la munte. Instabilitatea atmosferică se va face simțită în special în intervalul 6-16 iulie, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit prognozei ANM pentru intervalul 3 – 16 iulie, în Transilvania, în prima zi, media temperaturilor diurne va fi de 21 de grade, apoi va crește, astfel că în data de 7 iulie va atinge 27 de grade. În zilele care vor urma, până la sfârșitul intervalului de prognoză, variațiile termice vor fi nesemnificative, media temperaturilor maxime fiind de 27-28 de grade. Media temperaturilor nocturne va scădea de la 14 grade în data de 3 iulie, până la 8 grade în 5 iulie. În următoarele trei zile, temperaturile minime vor fi în creștere, până la 13 grade în dimineața zilei de 10 iulie și se vor menține în jurul acestei valori până la finalul intervalului de prognoză.

ELIT

Intervale cu averse și descărcări electrice vor fi aproape în fiecare zi, dar frecvența lor va fi mai mare în data de 3 iulie și după data de 6 iulie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...