METEO: Cum va fi vremea, în Transilvania, în intervalul 14 – 27 mai

Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (14 – 27 mai) o vreme oscilantă, dar cu tendință de încălzire, în unele zone din țară urmând să se înregistreze valori termice peste media perioadei din calendar, iar probabilitatea de apariție a ploilor mai însemnate cantitativ va fi mai mare atât pe 15 – 16 mai, cât și pe 19 mai, relevă prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Transilvania, în intervalul 14 – 18 mai, regimul termic va avea ușoare variații de la o zi la alta și se va concretiza prin valori maxime situate între 20 și 23 de grade, respectiv valori minime cuprinse între 7 și 11 grade, în medie.

După data de 18 mai, vremea se va încălzi, astfel încât, din 20 mai, temperaturile diurne vor atinge 24 – 25 de grade, iar cele nocturne vor fi de 10 – 11 grade, valori ce se vor menține de interes până la sfârșitul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză, însă ploi pe arii extinse și local mai importante cantitativ se vor înregistra în jurul datei de 15 mai.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...