Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Cum va fi vremea, în Transilvania, în intervalul 14 – 27 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (14 – 27 mai) o vreme oscilantă, dar cu tendință de încălzire, în unele zone din țară urmând să se înregistreze valori termice peste media perioadei din calendar, iar probabilitatea de apariție a ploilor mai însemnate cantitativ va fi mai mare atât pe 15 – 16 mai, cât și pe 19 mai, relevă prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Transilvania, în intervalul 14 – 18 mai, regimul termic va avea ușoare variații de la o zi la alta și se va concretiza prin valori maxime situate între 20 și 23 de grade, respectiv valori minime cuprinse între 7 și 11 grade, în medie.

După data de 18 mai, vremea se va încălzi, astfel încât, din 20 mai, temperaturile diurne vor atinge 24 – 25 de grade, iar cele nocturne vor fi de 10 – 11 grade, valori ce se vor menține de interes până la sfârșitul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză, însă ploi pe arii extinse și local mai importante cantitativ se vor înregistra în jurul datei de 15 mai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea