Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – transferuri interesante pentru noul sezon al Ligii a 3-a

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir lucrează să își cristalizeze lotul pentru abordarea viitorulu isezon din Liga a 3-a. Oficialii echipei de sub Drăgana au încercat să păstreze majoritatea jucătorilor din sezonulMetalurgistul Cugir - Sanatatea Cluj5 trecut, lucru pe care l-au și realizat, tocmai pentru a stabiliza efectivul și pentru a oferi continuitate.

Cu toate acestea, sub comanda lui Cristian Coroian au ajuns câțiva jucători, cu trecut cel puțin interesant. Au fost înregimentați Cosmin Dragotă (2.07.1991) de la FC Hunedoara, Ovidiu Ghergar (5.08.1996) de la Uta ”Bătrâna Doamnă” Arad, Marius Chelaru (2.03.1997), de la CSMS Iași și component de bază al naționalei U 19 a României, respectiv Laurențiu Moldovan – jucătorul Stelei București, împrumutat în trecut la Avântul Reghin.

Cei 4 aminiți anterior au parafat înțelegeri cu echipa din Cugir și au intrat sub comanda antrenorilor din localitate. În aceste momente, la Cugir se mai afla jucători în probe, iar după disputarea amicalelor se va trage linie și se va definitiva lotul.

Portarul Metalurgistului Cugir din primul sezon de Liga a 3-a, Călin Rafael Tiut s-a întors la echipa de sub Drăgana, după ce a plecat la FC Botoșani, formație pentru care a evoluat mult prea puțin. Șefii echipei din Cugir s-au declarat extrem de bucuroși că au reușit să îl repatrieze pe Tiut, iar în următoarea perioadă, Metalurgistul va afla sub ce forma va ajunge goalkeeper-ul la echipa din Alba (sub formă de împrumut sau liber de contract).

În această săptămână, oficialii Metalurgistului Cugir vor ajunge la sediul Federației Române de Fotbal pentru a înregistra transferurile efectuate și pentru a afla informații cu privire la distribuirea echipelor în sezonul următor.

Deși la un momet dat se vehicula ca cele 3 reprezentante ale județului nostru să fie împărțite în serii diferite, Ciprian Pahone, președintele Metalurgistului Cugir respinge această ipoteză. ”Nu ar fi normal ca noi să jucăm într-o serie, iar Galda și Ighiul în alta. Nici spectacolul fotbalistic nu ar mai fi același, vă dați seama că în toamnă vor fi 3 derby-uri județene. Nu ar fi bine ca noi să mergem să jucăm la Arad spre exemplu și să nu jucăm aproape de casă, la Ighiu sau la Galda”, a precizat oficialul cugirean.

Metalurgistul Cugir va evolua un amical miercuri, 29 iulie, contra echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în această perioadă urmând a se stabili locația disputării acestui meci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea