Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir a început pregătirea centralizată pentru Liga a III-a. Kilin vrea în lot încă 4 jucători titulari

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir07Metalurgistul Cugir 1939, campioana judeţului Alba, a început miercuri pregătirea centralizată pentru Liga a III-a, cu două antrenamente pe zi, într-un cantonament care se desfăşoară la baza sportivă din oraş. Sâmbătă, pe Stadionul Olimpia din Aiud, Itu şi compania vor susţine patru meciuri amicale, a câte 30 de minute fiecare, în care vor întâlni echipele Olimpia, Metalul Aiud şi o echipă din Ungaria, Gyomaendrod. Miercurea viitoare, într-un alt meci amical, Metalurgistul Cugir va întâlni divizionara secundă, CSM Râmnicu Vâlcea, în deplasare.

Antrenorul Kilin a vorbit despre perioada de pregătire şi meciurile amicale. „Am fost invitaţi la Aiud, pentru a juca un patrulater pe noul Stadion Olimpia, în care va mai participa Olimpia, Metalul Aiud şi o echipă din Ungaria, Gyomaendrod. Fiecare echipă va juca câte o jumătate de oră, toate meciurile o să fie sâmbătă, de la ora 10.00. După amicale cei de acolo vor să facă şi o festivitate de deschidere pentru a inaugura noul teren. Ne bucurăm că am fost invitaţi şi sperăm să iasă ceva frumos”, a spus antrenorul Kilin.

Întrebat despre lotul de jucători şi ce transferuri are în vedere, antrenorul principal a spus: „În lot s-a făcut o mică modificare, portarul Iancău nu a rămas la echipă, nu şi-a prelungit înţelegerea. Vrem să atacăm noua stagiune cu jucătorii din lot, dar avem în vedere şi 3-4 jucători noi. Ne-ar interesa un fundaş central, un mijlocaş la centru, mijlocaş de bandă dreaptă şi neapărat un portar”, a spus Alexandru Kilin.

Consiliul Local Cugir a aprobat în şedinţa din 19 iulie, un proiect de hotărâre iniţiat de trei consilieri locali, pentru acordarea sumei de 15.000 de lei. Asociaţiei de Fotbal “Metalurgistul Cugir 1939”, iar jucătorii şi-au primit ulterior o parte din restanţe, urmând ca cel târziu săptămâna viitoare să primească şi primele pentru câştigarea meciului de baraj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea