Rămâi conectat

Curier Județean

Mesajul unui elev de la Colegiul Militar, la reîntoarcerea la școală, după 6 luni de vacanță forțată: „Simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, au postat pe pagina de socializare un mesaj al elevului caporal Andrei Cuc – Simuțiu, care a revenit la colegiul militar după „șase lune de vacanță forțată”.

„Acum când m-am reîntors în a doua mea casă, simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar”, a spus elevul caporal Andrei Cuc – Simuțiu, revenit în colegiul militar după șase luni de vacanță „forțată”.

„A fost o vacanță destul de lungă și am simțit foarte mult lipsa colegilor, a cadrelor didactice și militare și a tuturor evenimentelor caracteristice colegiului militar. Aici am stat în ultimii doi ani, aici m-am obișnuit să dorm, să mănânc, să-mi desfășor toate activitățile. Acum când m-am reîntors în a doua mea casă, simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar.

Am revenit într-o perioadă dificilă dar cu ajutorul profesorilor și al cadrelor militare suntem privilegiați oarecum, reușind să ne continuăm împreună educația și pregătirea pentru viitoarea carieră militară”, a spus Andrei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea