Mesajul unui elev de la Colegiul Militar, la reîntoarcerea la școală, după 6 luni de vacanță forțată: „Simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Reprezentanții Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, au postat pe pagina de socializare un mesaj al elevului caporal Andrei Cuc – Simuțiu, care a revenit la colegiul militar după „șase lune de vacanță forțată”.

„Acum când m-am reîntors în a doua mea casă, simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar”, a spus elevul caporal Andrei Cuc – Simuțiu, revenit în colegiul militar după șase luni de vacanță „forțată”.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„A fost o vacanță destul de lungă și am simțit foarte mult lipsa colegilor, a cadrelor didactice și militare și a tuturor evenimentelor caracteristice colegiului militar. Aici am stat în ultimii doi ani, aici m-am obișnuit să dorm, să mănânc, să-mi desfășor toate activitățile. Acum când m-am reîntors în a doua mea casă, simt că m-am întors la origini și nu mă văd altundeva în afară de liceul militar.

Am revenit într-o perioadă dificilă dar cu ajutorul profesorilor și al cadrelor militare suntem privilegiați oarecum, reușind să ne continuăm împreună educația și pregătirea pentru viitoarea carieră militară”, a spus Andrei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419