Mesajul unei educatoare dintr-un sat din Alba, care strânge jucării pentru preșcolari, a prins pe Facebook: Nu sunteți obligați să citiți; cei care vor să ajute, distribuiți

În încercarea de a strânge jucării pentru preșcolari, o educatoare din Galda de Sus, județul Alba, a făcut un apel pe Facebook, care a prins, fiind distribuit de peste 100 de persoane în doar două ore. Înainte de toate, ea i-a atenționat pe internauți că nu sunt obligați să citească sau să lase mesaje răutăcioase, iar doar cei care vor să ajute să distribuie. De asemenea, educatoarea le-a mulțumit printr-un mesaj celor care au distribuit  postarea ei, care e însoțită de o fotografie în care ea și micuții sunt îmbrăcați în port popular.

Iată mesajul educatoarei Ximena Costea, postat duminică pe Facebook.

ELIT

”Bună ziua tuturor! ?
Nu sunteți obilgați să citiți, la fel cum nu sunteți obligați să lăsați comentarii sau mesaje răutăcioase.
Cei interesați să ajute, vă rog să citiți și să distribuiți! ☺

Noi suntem grupa Albinuțelor de la Grădinița cu program normal Galda de Sus, județul Alba. ? Suntem o grupă de copii veseli, iubitori, respectuoși, harnici și deștepți, și ne place foarte mult la grădiniță pentru că ne jucăm, ne distrăm și facem activități frumoase.

Avem o sală de grupă frumoasă, pe care doamna educatoare se străduiește să o facă de poveste în fiecare anotimp și nu numai, avem aproape tot ve ne trebuie. Spunem aproape deoarece ne lipsesc unele jucării, cum sunt mașinuțe, păpuși, puzzle etc. Le-am avut, nu vrem să mințim, dar cu timpul s-au stricat și nu ne mai putem juca cu ele.

Astfel, ne-am gândit să apelăm la dumnevoastră. De ce? Pentru că…poate aveți pe acasă jucării pe care copiii dumnevoastră nu le mai folosesc. Tare ne-am bucura dacă ni le-ați dărui nouă. 🙂 O să ne jucăm cu ele și o să le îngrijim.

Vă așeptăm și la noi să ne împrietenim și să vă mulțumim, dacă doriți să le oferiți personal.

Cu drag, Grupa Albinuțelor.?‍?‍?

*Dacă aveți această posibilitate vă rog să-mi lasați un mesaj.
Mulțumesc anticipat! ?”, a scris educatoarea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...