Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul Prefectului Judeţului Alba, Gheorghe Feneșer, adresat cu prilejul Sărbătorii Zilei Poliţiei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

’’În fiecare an, în data de 25 martie, atenţia noastră se îndreaptă către cei, care şi-au ales ca meserie să vegheze la liniştea şi siguranţa comunităţii în care trăiesc.

Într-o perioadă în care societatea are nevoie de modele de urmat şi de exemple pozitive, puterea exemplului personal este cea mai grăitoare şi cântăreşte mai mult decât orice altă comparaţie. Iar dumneavoastră prin determinarea şi dârzenia cu care va faceţi datoria, reprezentanţi o pildă de urmat pentru noi, toţi.

Ca reprezentant al Guvernului României îmi exprim convingerea că poliţiştii judeţului Alba şi-au câştigat încrederea şi respectul populaţiei. Aceasta pentru că Poliţia Română a devenit un partener dinamic şi responsabil, progresele ei fiind remarcate şi apreciate pretutindeni.

Sunt convins că realităţile zilnice impun reprezentaţilor Poliţiei o implicare totală şi asumare de răspunderi, astfel încât aşteptările comunităţii să fie satisfăcute cu promptitudine. De aceea, ţin să le mulţumesc tuturor poliţiştilor pentru prestaţia şi eforturile depuse în înfăptuirea misiunilor încredinţate, asigurându-i totodată de sprijinul şi consideraţia noastră.

Sunt deosebit de onorat, ca în această zi specială pentru Poliţia Română, să mă alătur tuturor celor care apreciază la adevărata lor valoare eforturile depuse de personalul Poliţiei, pentru respectarea normelor de convieţuire socială, pentru asigurarea vieţii şi a integrităţii fizice şi materiale a cetăţenilor.

Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi şi să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.

Vă mulţumim pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumneavoastră. La mulţi ani şi să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!’’

Prefect, Gheorghe Feneşer


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea