Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mesaje și urări de Sfântul Vasile. Urări de La mulți ani, SMS-uri și felicitări de onomastica celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2024. Urări de La mulți ani, SMS-uri și felicitări de onomastica celor dragi

În fiecare an, de 1 ianuarie, românii creștin-ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile. Pentru că aproximativ 600.000 de români își sărbătoresc onomastica, ți-am pregătit o selecţie de mesaje pe care să le trimiți tutor sărbătoriților.

Citește și: Urări și felicitări de Sfântul Vasile. Ce mesaje și felicitări poți trimite celor care poartă numele Sfântului Vasile cel Mare

Urări de Sfântul Vasile

Este ziua ta, Vasilica, un nume la fel de pur si gingas ca tine! La multi ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Vasile/Vasi!

Hai noroc si voie buna, sa petrecem impreuna, c-astazi este o zi mare, si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!

La multi ani, Vasile/Vasilica! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfantul Vasile sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani de ziua numelui!

Anul Nou care începe azi să îți aducă numai bucurii și împliniri. La mulți ani, Vasile!

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Vasile să te ocrotească / Visele să ți se-mplineasca! / La mulți ani, Vasile!

Citește și: Ce nume derivate de la Vasile se sărbătoresc de Sfântul Vasile

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie că magia tuturor clipelor trăite și cumpănă dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie că cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare… La mulți ani, Vasilica!

Mesaje de Sântul Vasile

Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seamă când ai gasit… La mulți ani, Vasile!

Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la ține cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / La mulți ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Mulți ani să ne trăiești, Vasile, În cartea vieții să ți se-adune multe file, Și fiecare pagină să fie plină peste poate, De fericire, de noroc și sănătate!

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Felicitări de Sfântul Vasile

De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Scumpule Vasile, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!”

„Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Peste 2200 de oameni au răspun, într-un studiu realizat de Veranda Mall, despre bugetul alocat pentru sărbătorile pascale din acest an și ce priorități au în ceea ce privește cheltuielile. Puși în fața […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea