Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje şi urări de la La mulţi ani de Sfinţii Petru și Pavel. Trimite-le un sms prietenilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel • Urări şi felicitări de „la mulţi ani” de Sfântul Petru şi Pavel 2021

Biserica ortodoxă îi sărbătorește, în data de 29 iunie 2014, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, “căpeteniile apostolilor” și ai “lumii învățători”, contribuind la răspândirea cuvântului evanghelic în multe părți ale lumii.

Potrivit statisticilor existente la nivelul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, peste 500.000 de români își aniversează duminică onomastica cu ocazia acestei sărbători. Dintre aceștia 375.222 sunt bărbați, iar 135.042 sunt femei.

Cele mai frecvente nume întâlnite la bărbați sunt Petru, Petre și Paul. Dintre femeile care își sărbătoresc onomastica, cele mai multe poartă numele de Paula, Petronela și Petruța.

Dacă doriți să le faceți o surpriză rudelor sau prietenilor care poartă unul dintre aceste nume, puteți să le trimiteți mesaje, sms-uri, urări și felicitări inspirându-vă din exemplele de mai jos:

– Fie ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! “La mulți ani!”

Citește și: Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel. URARI și FELICITARI pe care le poți trimite sărbătoriților

– Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

– Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

– Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

– Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

– Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

– De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

– E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

– Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!

– La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

– La mulți ani și să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani!

– La mulți ani! și Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu!

– La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

– Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Petru şi Pavel ? Români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Petru şi Pavel

– Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

– Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: “La mulți ani Petrică!”

– Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață…La Mulți Ani!

*Urări și felicitări de Sf. Petru și Pavel

– Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!

– Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

– Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!

– Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

– Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

– Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Citește și: Obiceiuri, Tradiţii şi Superstiţii de Sfinţii Petru şi Pavel

– Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

– Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!

– Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

– Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …

– Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Postul Paștelui 2024, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul Paștelui ortodox 2024 sau Postul Mare, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții Începând cu data de 18 martie 2024, va începe Postul Paștelui, care are o durată de 40 de zile, până la sărbătoarea Învierii Domnului. Citește și:  Cand pică Pastele ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea