Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de SFÂNTUL Andrei: Felicitări, urări, SMS-uri pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de SFANTUL Andrei 2023 • Felicitări de Sf. Andrei , urări de Sfântul Andrei SMS-uri pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor, este sărbătorit pe 30 noiembrie. Peste 700.000 de români își sărbătorează azi ziua de nume, iar dacă ai cunoscuți care poartă numele Andrei, Andreea sau alte derivate, nu rata ocazia să le transmiți mesaje de la mulți ani.

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie că din această zi sfântă, în drumul lin al viețîi tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacțîi și multă sănătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Andrei • Nume derivate din Andrei care își serbează onomastica

La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie

Îți urez ‘La mulți ani’, pentru că porți acest nume, și fie că SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Citește și: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Iți doresc să mergi pe un drum numit viată, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numita fericire și să culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

În aceasta zi minunata, eu iți doresc să-ți trăieșți viată astfel încât să nu-ți para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Eșți un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din țoață inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Păstrează-ți sufletul tânăr și bucura-te neîncetat, pentru mine ramai un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie că lumina Sfanțului Andrei să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!

Iți doresc că de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!

Dragă ANDREI, de ziua numelui tău iți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi doreșți, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie că Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Azi, de ziua numelui iți urez să ai parte de zile senine și însorite, de fericire și de tot binele din lume!

Că viață ta să fie plina de succese și bucurie, iți urez să ai în cale numai flori și-un cer senin și fară nori!

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. URARI de Sfântul Nicolae. FELICITARI pe care le poți trimite prin SMS de SF Nicolae celor care își sărbătoresc onomastica

Pentru că porți nume de Sfanț, iți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări.

Sfântul Andrei să îți aducă tot binele din lume! La mulți ani, mama!

Astăzi iți urez „La mulți ani”, tata! Astăzi iți spun „Multe împliniri”. Și-ți mulțumesc că ești alaturi de mine!

Daca țoață lumea iți dorește că aceasta zi să fie una minunata, eu iți urez că atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să iți umple sufletul de voie buna. La mulți ani, sora mea!

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2024. Urari de Anul Nou 2024. Felicitari de Anul nou 2024. Mesaje de Revelion 2024. SMS de Anul Nou 2024


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea