Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaj pe Facebook pentru directorul APA CTTA Alba: Asta e apa cu care trebuie să mă spăl. Mă întreb dacă domnul Ștefan Bardan ar găti cu ea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul APA CTTA, societate care furnizează servicii de apă și canal în Alba, este întrebat, sâmbătă, pe Facebook, de un internaut, dacă ar face baie sau găti cu apa de la robinet, mesajul fiind ilustrat cu fotografii în care apa este ruginie.

”Asta-i apa cu care trebuie să mă spăl de 3 zile. Mă întreb dacă dl. Stefan Bardan ar face baie cu astfel de apă sau daca ar găti cu ea”, a scris, pe Facebook, un tânăr din Teiuș.

Ștefan Bardan a fost etichetat, iar postarea i-a apărut pe contul personal.

Internauții au început să comenteze, apreciind că este ”bătaie de joc”, ”neglijență sau mai degrabă nepăsare”, sau ”APA CTTA, o rușine care dezamăgește lunar”.

De asemenea, un alt utilizator de Facebook a postat, la comentarii, o fotografie în care apa de la robinet este maronie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea