Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaj de CONDOLEANȚE pentru primarul comunei Meteș, Dan Opruța, din partea Asociației Comunelor din România. „Un coleg, un prieten și un susținător al satului românesc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu adâncă tristețe, am primit vestea trecerii din această viață, la vârsta de doar 38 de ani, a colegului nostru Dan Cosmin Opruța, primarul Comunei Meteș.

Model de noblețe colegială și sufletească, un om care a iubit din toată inima satul românesc, Dan Cosmin Opruța va rămâne în memoria colegilor, a cetățenilor din Meteș și a tuturor celor care l-au cunoscut pentru hărnicia și dedicarea cu care a muncit pentru comuna sa. Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim la despărțirea prematură de colegul și de prietenul nostru. De astăzi, Asociația Comunelor din România este mai săracă pentru că a pierdut un coleg, un prieten și un susținător al satului românesc.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE în Alba: Primarul comunei Meteș a decedat din cauza infecției cu COVID-19 la aproape 38 de ani

În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit pe Dan Cosmin Opruța, adresăm tuturor sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului bunului nostru coleg.

Rămas bun, coleg drag!

Dumnezeu să te odihnească în pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea