// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mențiune pentru Colegiul Tehnic ”Ion D. Lăzărescu” Cugir la Olimpiada Natională Mecanică 2018

În perioada 2-6 aprilie 2018 la Mioveni, județul Argeș s-a desfășurat Olimpiada  Națională Mecanică. Au participat 33 elevi din clasa a XI-a  și 23 elevi din clasa a XII-a din întreaga țară, câte un elev/clasă din fiecare județ.

Județul Alba a fost reprezentat cu cinste de către elevul ALB CĂTĂLIN (foto) de la Colegiul Tehnic ”Ion D. Lăzărescu” Cugir,  din clasa a XI-a B, domeniul Mecanică, specializarea Tehnician proiectant CAD (Computer  – Aided Design), care s-a clasat pe locul 1 la Olimpiada județeană din aria curriculară ,,Tehnologii” de la Alba Iulia. În urma unui concurs cu probe deosebit de dificile, Cătălin a obținut Mențiune, clasându-se pe locul 7 la nivel național.

Elevul a fost îndrumat de către prof. dr. ing. Napău Ileana Dacia și prof. dr. ing. Micaciu Alexandru Cătălin.

Felicitări și respect pentru munca depusă și rezultatul obținut atât pentru elev cât și pentru profesorii care l-au pregătit!

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Mențiune pentru Colegiul Tehnic ”Ion D. Lăzărescu” Cugir la Olimpiada Natională Mecanică 2018

  1. gogu 09.04.2018 la 14:51

    Ati uitat sa-l felicitati pe papagalul de director,ca el a condus scoala si ii si meritul lui.