Rămâi conectat

Curier Județean

Memorandum între Organizația Femeilor Liberale și Fundația pentru Libertate “Friedrich Naumann” semnat la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

În cea de a doua zi a training-ului cu tema ,,Comunicarea valorilor liberale către societatea civilă şi electorat”, organizat de OFL Alba în acest weekend la Hotel Cetate din Alba Iulia, liberalele din Ardeal s-au mai pregătit puțin pentru luptele politice care așteaptă PNL.

Evenimentul face parte dintr-un amplu program de pregătire politică al femeilor liberale şi  este realizat cu sprijinul Fundaţiei “Friedrich Naumann”, organizație mondială care promovează o implicare mai puternică a cetățenilor în activitatea politică la nivel local și în dezvoltarea unei noi culturi politice și civice, orientată spre valorile europene.

Momentul cel mai important al zilei a fost semnarea unui Memorandum între Organizația Femeilor Liberale și Fundația pentru Libertate “Friedrich Naumann”, reprezentate de Lucia Varga – președinta OFL, respectiv Elisabeta Tsvetkova – coordonatorul proiectului în România și Republica Moldova.

Documentul prevede ca fundația mondială, al cărui obiectiv este consolidarea partidelor liberale, consolidarea democrației și dezvoltarea economiei de piață, să continue sprijinirea logistică și financiară a OFL România în ceea ce privește alte două seminarii similare cu cel de la Alba Iulia și care urmează să fie organizate în acest an, în Muntenia, respectiv Moldova.

Elisabeta Tsvetkova, specialistă în științele cercetării păcii, a declarat cu această ocazie că prin acest parteneriat  Fundația pentru Libertate “Friedrich Naumann” își doreșete continuarea promovării femeilor liberale și dezvoltarea relațiilor dintre acestea și alte organizații similare din Uniunea Europeană.

Organizatorul seminarului, președinta OFL Alba –  Elena Ignat, s-a declarat mulțumită în legătură cu modul în care s-a desfășurat evenimentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-masa la Șard, la un utilaj agricol. Intervin pompierii din Alba Iulia, cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO ACCIDENT rutier pe autostrada A10, km 50: Două mașini s-au ciocnit pe sensul Aiud-Turda   Detasamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea