Melisa Memiș, Tijana Malešević și Nataša Krsmanović se pregătesc cu Volei Alba Blaj | Jucătoarele transferate pentru Final Four-ul Champions League, sub comanda lui Zakoc

Cele trei jucătoare transferate de Volei Alba Blaj pentru o reprezentare cât mai onorabilă la Final Four-ul Champions League din 5-6 mai de la București au ajuns în “Mica Romă” și se pregătesc sub comanda antrenorului Darko Zakoc (din acest motiv principalul sârb nu s-a deplasat la Lugoj și Bacău).

Libero-ul Melisa Memiș (20 de ani, Kameroglu Beylikdüzü), extrema Tijana Malešević (27 de ani) și centrul Nataša Krsmanović (32 de ani, ambele de la Seramiksan) – ultimele două internaționale din Serbia, cu cărți de vizită impozante, au evoluat stagiunea trecută în Turcia și au drept de joc doar în competiția supremă, în cele două jocuri din Liga Campionilor. În cele ce urmează vă prezentăm impresiile celor trei nou-venite în tabăra reprezentantei României.

*Nataša Krsmanović: “Este o mare oportunitate pentru mine”

Este o mare oportunitate pentru mine şi sunt fericită că voi juca în Final Four-ul Ligii Campionilor, sper că voi putea ajuta echipa să obţină cât mai mult de la acest turneu”, a declarat Nataša Krsmanović, care în ultimii ani a evoluat în Turcia, inclusiv la Galatasaray, oponenta Blajului în semifinala din Final Four. “Acum Galata este o echipă complet schimbată, în fiecare an a devenit din ce în ce mai puternică, cu un buget din ce în ce mai mare, iar în acest an a jucat foarte bine aproape tot sezonul. Au jucătoare foarte bune şi experimentate şi ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sper că vom învinge”, a precizat fosta campioană europeană din 2011, ce are două participări la JO.

*Tijana Malešević: “Voi juca primul Final Four din carieră”

Este primul meu turneul final de Liga Campionilor, aşa că nu am fost greu de convins. Va fi o experienţă nouă pentru mine, de asemenea voi lucra cu Darko Zakoc pentru prima dată în carieră, deşi ne cunoaştem de mult timp. Cunoşteam câteva jucătoare de aici, am mai jucat cu unele înainte, ştiam că sunt multe persoane din Serbia la echipă şi cunoşteam istoricul acestui club”, a spus Tijana Malešević. “Galatasaray, echipa pe care o vom întâlni în semifinale, este foarte bună, cu jucătoare experimentate, dar vorbim despre un singur meci, în care orice se poate întâmpla, întotdeauna există o șansă”, a mai afirmat Tijana, campioană europeană anul trecut și medaliată cu argint la JO de la Rio (2016).

*Melisa Meliş: “Am acceptat provocarea, pentru Final Four-ul Champions League”

Melisa Meliș, libero-ul menit să o înlocuiască pe Marina Vujovic (accidentată), este considerată una dintre marile speranțe ale voleiului turcesc, aflându-se în atenția campioanei Europei, VakifBank Istanbul. “Sunt foarte fericită şi onorată de şansa de a participa la Final Four-ul Ligii Campionilor, care pentru mine este cel mai important turneu din lume la nivelul cluburilor. Am acceptat bucuroasă provocarea de a juca pentru Volei Alba Blaj”, a spus Melisa Meliș. “Va fi foarte dificil, pentru că sunt din Turcia să joc împotriva unor echipe din țara natală, dar voi da totul pentru echipa mea. Este pentru prima dată când particip la un asemenea turneu, îmi doresc să ne calificăm în finală şi, de ce nu?, să fim campioni”, a spus talentata jucătoare, ce va purta numărul 12 pe tricou.

Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...