Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mega investiție la Alba Iulia: Spital nou de cardiologie intervențională și radioterapie finanțat prin PNRR

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mega investiție la Alba Iulia: Spital nou de cardiologie intervențională și radioterapie finanțat prin PNRR

Un spital nou de cardiologie intervențională și radioterapie, finanțat prin PNRR, se va construi la Alba Iulia, anunță deputatul Florin Roman pe o rețea de socializare.

„Jocurile politice nu au ce caută în ceea ce privește viitorul acestui municipiu, numai în cazul în care jocurile politice pot aduce plus valoare.

PNL Alba este interesat în dezvoltarea infrastructurii, rutiere, educaționale și de sănătate, din Alba Iulia. Prin urmare, pentru Alba Iulia, urmare a efortului depus, alături de Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, dl Simion Crețu, directorul ADR Centru și doamna manager a Spitalului Județean Albă, Diana Mârza, am reușit obținerea finanțării prin PNRR, pentru spitalul nou de cardiologie intervenționala și radioterapie. Acest lucru este posibil, pentru că încă din urmă cu doi, am insistat pentru finalizarea documentației pentru un proiect matur.

Felicit CJ Alba pentru demararea licitației pentru proiectarea centurii spre DN 74. Această va fluidiza descărcarea de pe autostrada Sebeș-Turda, un alt proiect de infrastructură major, marca PNL”, a scris Florin Roman pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea